Inaugurarea Site-ului Bisericii Penticostale „Maranata” Bacau

Astazi 8 Martie 2010, cu ajutorul Domnului, am  deschis oficial acest site. Este un site crestin, care apartine Bisericii Penticostale “Maranata” Bacau. Protagonistii lui, Corneliu Nita si Ionut Sava isi doresc ca acest site sa fie o binecuvantare pentru toti cei care-l vor vizita si doresc ca Binecuvantarea Domnului sa fie peste acest site, peste intreg orasul Bacau si peste toti cititorii, indiferent de provenienta. 
Reclame

5 gânduri despre „Inaugurarea Site-ului Bisericii Penticostale „Maranata” Bacau”

  1. Ierati-mi indrazneala ,dar de ce nu postati niste teme crestine saptamanale la care tinerii sa participe si astfel sa fie angrenati mai multi in discutie …poate ar fii un inceput pt acest site…
    Again…..Loredana

  2. Lucram la asa ceva…am adaugat o rubrica unde pot scrie toti cate ceva….”Resurse Crestine” cred cu ajutorul Domnului ca incepand cu saptamana viitoare sa lansam ceva teme….oricum multumim…si salutari in California!

  3. il caut de ceva timp pe fratele ANTAL VIRGIL STIU CA ESTE MEMBRU LA DVS daca aveti amabilitea sa -i dati nr meu de telefon 004915773035937. va multumesc gigi badea

  4. Din ciresul vesniciei s-a mai scuturat o floare,dupa ce-a visat sub luna,dupa ce-a suras sub soare; Dar in locul celei duse,alta floare vine-acum ,sufletul sa ni-l imbete de nemaigustat parfum ! Imbracati al vostru suflet in vesmant de sarbatoare si primiti cu bucurie de la mine o urare : La multi ani cu sanatate si binecuvantari in toate ! Fiti binecuvantati frati in Domnul si noul an sa ne aduca o si mai mare Nadejde ,o si mai mare Credinta !Pace si Bucurie !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s