Proiect Radio Hope Bacau

Anul ce a trecut a fost unul binecuvântat pentru Biserica “Sfânta Treime”. Dumnezeu a lucrat în biserica noastra în multe feluri şi suntem conştienţi ca El ne va folosi ca pe o unealtă în Mâna Sa pentru trezirea spirituală a multor creştini.
Unul dintre proiectele bisericii “Sfânta Treime” Bacău anul acesta este şi Radio Hope Bacău. Acest nume este cunoscut în ţara şi în străinătate mulţumită echipei de slujire din cadrul radioului. Majoritatea echipei Radio Hope este formată din redactori tineri ce şi-au pus viaţa la dispoziţia lui Dumnezeu şi care au o primit o viziune măreaţa pentru România.

În luna noiembrie Alex Taşcu, directorul Radio Hope Bucureşti, a întalnit echipa de slujire a Bisericii “Sfânta Treime” – Bacău, în vederea demarării unei viitoare colaborări. Având pe inima de cel puţin doi ani viziunea pentru o staţie de radio în Bacău, ce va fi pusă în Slujba lui Dumnezeu, am răspuns afirmativ acestei provocări prin care oraşul Bacău ar putea avea primul post de radio creştin în colaborare cu Radio Hope Bucureşti. Citeste mai departe…
Sursa: Adevarata Fericire

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s