2 Aprilie – Pescari de oameni

-„Isus le-a zis: „Veniti dupa Mine, si va voi face pescari de oameni.”” Marcu 1: 17-

Pentru a putea fi adevarati apostoli ai lui Dumnezeu, noi trebuie sa facem trei lucruri…
Asemenea primilor apostoli ai lui Dumnezeu si noi trebuie sa credem. Trebuie sa credem cuvintele si promisiunile Domnului Isus Hristos, ca Tatal ne asculta atunci cînd ne rugam si ca Dumnezeu ne poate folosi pentru a raspîndi printre oameni Evanghelia…
Nu trebuie sa avem calificari superioare pentru aceasta lucrare minunata. Doar trebuie sa credem, o credinta simpla, ca cea a unui copil!

Al doilea lucru care îl distinge pe un adevarat apostol al lui Dumnezeu de ceilalti oameni este masura ascultarii. Cum putem trai ca un apostol autentic? Punînd deoparte agenda noastra si lasîndu-L pe Dumnezeu sa ne ghideze pe calea Lui.

Scopul principal al unui ucenic al Domnului este acela de a deveni un adevarat martor al puterii Sale…

Cred ca multi dintre dumneavoastra, citind versetul biblic de astazi spuneti: „Da, lucrul acesta e minunat pentru apostolii Domnului, dar nu mi se aplica si mie.” Tocmai din acest motiv multi dintre noi nu si-au facut o prioritate din a face cunoscut Vestea Buna a lui Dumnezeu. Evanghelizarea pentru unii crestini este separata de relatia pe care o au cu Dumnezeu.

Cercetîndu-te în lumina acestui adevar, ce poti spune despre tine? Este vestirea Evagheliei pentru alti oameni o prioritate a vietii tale? Daca nu, de ce? Îti este teama sa vorbesti despre credinta ta? Te simti slab pregatit?

Motivele pentru care refuzam sa ne împartasim credinta sînt multiple. Vreau însa sa te încurajez astazi sa petreci cît mai mult timp în prezenta Domnului Isus si vei deveni astfel un martor al puterii Sale plin de îndrazneala.

Daca te lupti cu teama de a vorbi altora despre credinta ta, cere-I ajutor. El ti-a promis ca te va face „un pescar de oameni.” Asadar, permite-I sa lucreze în acest domeniu al vietii tale si vei fi surprins de modul în care va lucra prin tine!
CU CÎT VEI PETRECE MAI MULT TIMP ÎN PREZENTA DOMNULUI ISUS, CU ATÎT VEI DORI SA LE VORBESTI CELORLALTI DESPRE PUTEREA SA!

Reclame

Un gând despre „2 Aprilie – Pescari de oameni”

  1. O alta dovada a dragostei Sale catre Dumnezeu era placerea Lui de a conversa cu EL prin rugaciune ,lucru care-L determina sa Se retraga frecvent din lume si cu cea mai mare placere si devotiune , sa-si petreaca nopti intregi in aceasta indeletnicire cereasca,cu toate ca nu avea nici un pacat de marturisit si putine motive lumesti de rugaciune ‘care’vai’ de cele mai multe ori sunt singurile care ne imping pe noi la devotiune .Ba mai mult am putea spune ca intrega SA viata era un fel de rugaciune ,un mod constant de comunicare cu Dumnezeu -daca jertfa nu era todeauna pusa pe altar ,totusi focul era mereu aprins Isus cel binecuvintat nu a fost niciodata surprins de acea plictiseala sau stare caldicica a duhului ,cu care trbuie sa ne luptam noi de multe ori,inainte de a fi gata pentru momentul de devotiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s