5 Aprilie – Un dar minunat – Iertarea prin Hristos!

-„Adevarat va spun ca toate pacatele si toate hulele, pe care le vor rosti oamenii, li se vor ierta; dar oricine va huli împotriva Duhului Sfînt, nu va capata iertare în veac: ci este vinovat de un pacat vesnic.”” Marcu 3: 28-29 –

Biblia ne descopera un Dumnezeu plin de îndurare si dragoste, care îti spune: „Esti foarte important pentru mine! Atît de important, încît am venit la tine chiar atunci cînd erai în nevoie, chiar si atunci cînd ai pacatuit. Am murit pe cruce pentru tine.”

Motivul pentru care a venit Domnul Isus pe pamînt a fost ca prin jertfa de la cruce sa ne poata ierta pacatele. Iar sîngele Sau te poate elibera de orice pacat. Nu de unele pacate, ci de toate pacatele înfaptuite.

Sfînta Scriptura ne spune ca oricare pacat poate fi iertat, dar este unul care nu gaseste iertare în fata lui Dumnezeu. Nu este vorba despre pacatul crimei, al perversiunii, al adulterului. Nu! Ci este pacatul despre care citim în versetele de azi: oricine va huli împotriva Duhului Sfînt, nu va capata iertare în veac: ci este vinovat de un pacat vesnic. Ce înseamna hula împotriva Duhului Sfînt? Înseamna sa îi spui NU Domnului Isus, NU lui Dumnezeu si NU Duhului Sfînt de atît de multe ori încît sa îl faci pe Dumnezeu sa renunte la a te convinge de bunatatea Sa…

Acest pacat se înfaptuieste în mod invizibil, iar uneori este imperceptibil: are loc în inima omului. Nu e un lucru pe care îl face un barbat sau pe care îl spune o femeie, ci este pacatul impardonabil de a respinge în mod voit si repetat chemarea pe care ti-o face Domnul Isus.

Nu as vrea sa îti faci falsa idee ca un om se poate întoarce la Dumnezeu cînd doreste. Biblia ne spune ca omul vine la Domnul Isus atunci cînd Duhul Sfînt îi misca inima. Exista un timp cînd, dupa ce ai respins chemarea Duhului Sfînt în mod repetat, Acesta sa-ti faca o ultima chemare. Iar daca îi spui tot nu, acesta va fi pentru ultima oara.

Ma rog pentru tine, ca daca nu i-ai spus niciodata DA Domnului Isus, sa iei acum decizia de a accepta darul vietii vesnice, pe care Dumnezeu îl are pregatit si pentru tine.

MOTIVUL PENTRU CARE DOMNUL ISUS A VENIT PE PAMÎNT A FOST CA PRIN JERTFA DE LA CRUCE SA NE POATA IERTA PACATELE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s