6 Aprilie – Nici o samanta nu se intoarce fara rod!

-„Fiti dar îndelung rabdatori, fratilor, pîna la venirea Domnului. Iata ca plugarul asteaptă roada scumpa a pamîntului, si o asteapta cu rabdare, pîna primeste ploaie timpurie si tîrzie.” Iacov 5: 7 –

Domnul Isus Hristos a pus în fiecare dintre noi o chemare speciala si unica în acelasi timp. Aceasta chemare care ar trebui sa ne atinga pe fiecare în parte, este responsabilitatea de a fi fermieri spirituali. Stiu ca suna ciudat aceasta afirmatie, însa va voi explica ce doresc sa spun…
Ceea ce doresc sa pun în lumina prin aceasta sintagma este faptul ca Dumnezeu doreste ca fiecare dintre noi sa împartaseasca mesajul salvarii prin Domnul Isus Hristos.

În primul rînd, un fermier spiritual seamana samînta cu un interes deosebit. El seamana Cuvîntul cu o dorinta arzatoare si îl uda cu lacrimile sale, fiind o adevarata marturie pentru ceilalti. Asadar, lucrul cel mai important este acela ca unui fermier spiritual îi pasa cu adevarat de cantitatea pierderilor.

În al doilea rînd, un bun fermier întelege importanta parteneriatului. El stie ca e nevoie de mai multi oameni care sa raspîndeasca Vestea cea Buna în toata lumea.

În al treilea rînd, un bun fermier spiritual stie ca e nevoie de rabdare si de mult timp pentru ca samînta semanata sa dea roada. În Iacov 5: 7 citim ca trebuie sa semanam în orice vreme si sa asteptam ca samînta sa prinda radacini.

Astazi ma rog ca Dumnezeu sa puna în tine o dorinta si mai arzatoare de a împartasi Vestea cea Buna a Evangheliei cu cei care nu cunosc Cuvîntul lui Dumnezeu. Si în timp ce Dumnezeu va face lucrul acesta în viata ta, vreau sa fii încurajat de urmatorul gînd: ca împlinesti cea mai importanta cerinta a Domnului Isus cu privire la viata ta.

FIECARE CRESTIN ESTE CHEMAT DE DUMNEZEU SA ÎMPARTASEASCA MESAJUL SALVARII PRIN ISUS HRISTOS.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s