CAMPANIE SCURTEAZĂ SUFERINŢA, DĂRUIEŞTE!


Nu putem opri ploaia, nici nu putem pune hotare apelor care năvălesc vieţi, case şi terenuri, dar putem scurta aceste momente dramatice prin solidaritate faţă de sinistraţi! Nu putem dărui case, dar, mână de la mână, le putem construi! În ultima vreme donaţiile noastre poate au mers către zidirea Casei de rugăciune, dar cred că în aceste momente este nevoie să remodelăm gândirea şi să nu clădim ziduri, când, lângă noi, se năruiesc vieţi! De aceea, iniţiem campania: Scurtează suferinţa, dăruieşte!” ca o campanie a comunităţii noastre! Toţi cei care doresc să dăruiască pot să aducă bani, alimente neperisabile, apă potabilă, haine etc. Acestea se vor aduna la Biserica Penticostală din strada George Bacovia, nr. 50, începând de mâine, 02.07.2010! Am dori să distribuim cât mai repede o tranşă de ajutoare! Această campanie are ca ţintă sinistraţii din judeţul Bacău, iar dacă donaţiile vor continua, vom extinde campania şi în alte locuri! Vă aşteptăm:

Vineri, 02.07.2010, între 09-16

Sâmbătă 03.07.2010, între 09-16

Duminică, 04.07.2010, la slujbele divine

Luni, 05.07.2010, între 9-16.

Marţi vom duce prima tranşă de ajutoare!

Responsabili: Goanţă Cătălin, Murariu Marin, Olaru Teofil, Ionuţ Sava, Neagu Silviu

Raport :
Astăzi 02.07.2010, în prima zi a campaniei noastre s-au strâns:
14 l ulei,11 Kg făină de grâu,11 Kg făină de porumb, 24l apă plată, 7 kg zahăr, 14 pungi cu paste făinoase, haine şi încălţăminte, şi suma de 1130 lei.
Din punctul nostru de vedere, prima zi a fost un succes, aşa după cum sperăm să fie întreaga acţiune.Campania continuă, participă şi tu!
Silviu Neagu

Donaţiile au continuat şi în zilele de 3 şi 4 iulie, aducându-se baxuri de apă, conserve, îmbrăcăminte şi sume de bani. Luni, 05.07.2010, s-au numărat produsele alimentare, iar în cazurile în care anumite genuri de produse erau puţine, au mai fost cumpărate cu sumele adunate, astfel încât, sacoşele pe care le vom distribui să fie cât mai egale în valoare. După analiza făcută pe teren în ziua de luni, vor fi ajutate familii din satele Şerbeşti şi Siretu, sate aparţinând comunei Săuceşti!

La sfârşitul campaniei de stângere a ajutoarelor numărăm zeci de kilograme de ulei, zahăr, orez, făină (grâu şi porumb), zeci de conserve, 100 de pâini şi mai multe sacoşe cu haine. Suma de bani din donaţii a ajuns la 2660 lei.

A FOST ÎNTINSĂ O MÂNĂ DE AJUTOR!

Ziua de marţi, 06 iulie, 2010, a fost ziua în care am dus prima traşă de ajutoare sinistraţilor şi familiilor nevoiaşe din satele Serbeşti şi Siretu, din judeţul Bacău. Dimineaţa a început cu împărţirea produselor în sacoşe, astfel că s-au obţinut 25 de sacoşe cu alimente şi mai multe sacoşe şi saci cu haine. 6 tineri ai bisericii noastre au ajutat la această acţiune, atât la împărţirea produselor în sacoşe cât şi la vizitele familiilor din zonele amintite. Pe lângă alimente şi îmbrăcăminte,  au fost donate şi sume de bani cuprinse între 50-250 lei  cazurilor mai afectate.

Campania de stângere de fonduri şi ajutoare continuă!

Reclame

10 gânduri despre „CAMPANIE SCURTEAZĂ SUFERINŢA, DĂRUIEŞTE!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s