Contact

Contact:

Biserica Maranata este pe strada: Bucium Nr. 12  Bacau ……langa piata Miorita

Pastor Coordonator Lela Dani  E-mail:evanghelizum@yahoo.com

Diacon Goanta Catalin E-mail:goantacatalin@yahoo.com

Secretar Daniel Murariu  E-mail: muraryudanyel@yahoo.com

Webmaster – administrator Ionuţ Sava   E-mail:ionut2sava@yahoo.com

Lider Tineret Murariu Marinel  E-mail:marin16bc@yahoo.com

Lider Tineret Olaru Teofil  E-mail: teofilstar@yahoo.com

Reclame

16 gânduri despre „Contact”

 1. Sa va dea Dumnezeu progres.Am fost cu multi ani in urma la Biserica din Bacau.Ma bucur mult ca lucrarea Domnului progreseaza si la Bacau.Domnul sa fie cu dumneavoastra!Teodor Vasile Vesa,Timisoara

 2. MULTA BIRUINTA DIN PARTEA DOMNULUI SA AVETI IN LUCRAREA PE CARE O FACETI.BISERICA DIN BACAU E LOCUL UNDE AM AUZIT CU MULTI ANI IN URMA PENTRU PRIMA OARA CUVINTUL LUI DUMNEZEU DE ACEEA SUNT LEGAT SUFLETESTE DE ACIASTA BISERICA M-AM BUCURAT CAND AM GASIT ACEST SITE.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZESI SA VA INTAREASCA .RUSU FANEL FITIONESTI-VRANCEA

 3. Ma bucur asa de mult ca am citit ceva noutati legate de biserica din Bacau .Daca a fost un oras pt care m-am rugat si am plans cel mai mult pt trezire cred ca acesta a fost Bacaul Eu inca ma rog si cred ca Domnul va aduce vremi binecuvantate pt Bacau.Domnul sa va binecuvinteze .
  Daca mai aveti ceva predici ale fratelui Hututui va rog mult sa le postati.Multumesc frumos Loredana-California,USA

 4. Pace! A aparut nr. 91 din revista Integrame Crestine, nr. 5 din revista Rebus Biblic si nr. 11 din revista Integrame Biblice. Abonamente la 0747356372. Te abonezi la Integrame Crestine + Integrame Biblice primesti gratis Rebus Biblic. 36 de reviste fara taxe de expeditie. Domnul Isus sa va binecuvinteze!.

 5. Osana Eli,

  si Domnul sa fie cu voi.
  Fratii mei din Bacau. Sunt un crestin nascut in Bacau.
  De la varsta de 20 ani träiesc in Germania unde am si gasit legatura cu Isus.
  La inceput, acut vreo 10 ani am vizitat in Bacau o Biserica Crestina- cu care din pacate nu mai am contact.
  Cu speranta sa dau de oameni buni, crestini asa cum stiu eu ca sunt oamenii lui D-zeu vreau sa va apalez la voi cu un caz mai dificil la care nu mai stiu cum sa reactionez de aici de la departare:
  Am plecat din tara de cum spune-am de foarte mult timp. Dupa cati-va ani de zile a reusit si sora mea sa vina aici in Berlin. Ne-am aciuat si ne-am facut fiecare in felul lui viitorul nostru. Ne-am pus pe picioare cu serviciul, am construit o casa, sora mea cu cumnata-miu au facut doua fetite scumpe si isteta cum nu-s altele pe lume samd.
  Am plecat din Romania cat de raul de pe vremea aceea, cat de curiozitate, cat de a realiza ceva in viata.
  Pe atunci nu am crezut ca Parintii mei vor primi un soc de singuratate si nu vor reusi sa treaca de aceasta faza. Chiar de la nunta sorei mele au inceput sa aiba probleme cu societatea din jur. Au intrat la Pensie de boala, s-au mutat temporar la tara si si-au rupt orice legatura s-au relatie cu oamenii din jurul lor si chiar si cu Dumnezeu.
  Mama mea a inceput de acum 6-7 ani sa il urmareasca pe tatal meu la fiecare pas- zi si noapte. Motivul ei ar fi ca el nu ii este fidel si ca el o triseaza cu alte femei.
  Ei au incerca sa lucreze unul cu celalalt dar dupa atatia ani de zile sa adunat foarte mult amar in inimile lor. Du multe certuri, reprosuri si chiar batai, care au tinut foarte mult- s-au despartit de cateva zile. Tata träieste la tara iar mama la Bacau. Dupa cateva convorbiri telefonice am dedus ca tata o duce cat de cat bine, mama insa nu pot sa o mai opresc din plans si din tristete. Stiu ca pentru voi este un caz normal pe care il auziti in fiecare zi, pentru mine si ptr. sora mea insa este un caz foarte greu.
  Am ajuns atat de neajutorat incat nu mai stim cum sa reactionam. Am purtat dicutii cu ei, am incercat sa-i indrum-am, am incercat sa le deschidem ochii catre Dumnezeu, am incercat sa-i trimite-m sa se trateze la un expert de Domeniu- dar toate in zadar.
  Mama si-a construit un perete urias.,de nedaramat, peste care nu mai poate privi- ea crede numai in ceea ce vede si presupune ea in sinea ei. Tata- este intr-un fel daramat de comportamentul ei. Si el a ajuns la momentul in care nu mai vede lumina la capatul drumului.
  Iar noi- copii- stam aici departe si nu putem sa facem nimic. Dati-ne va rugäm un sfat, o idee, un pic de speranta. Va rog in numele lui Isus.
  Marcel

 6. ce inseamna de fapt maranata?este cumva biserica in biblie nu am gasit cuvantul acesta este din ebraica? multumesc la voi peticonstali am auzit prima data ;a ovidiu litianu in melodia sa maranata dar am o carte de adventisti si in una din poezii este mentionat cuvantul maranata

 7. Pace ,frati in Domnul !!! As vrea sa va marturisesc un gand,o ingrijorare (BINEINTELES CA DOMNUL O STIE !). Ne confruntam in lumea aceasta cu multe probleme,dar cele mai grele sunt cele ce se nasc in mijlocul adunarilor,din partea pocaitilor ”nepocaiti”. Este si greu ,dar si periculos ca Domnul ne invata sa traim ca fatii-deci avand incredere unii in altii si aici intrevine durerea.Suntem inselati si mintiti de cei in care ne incredem si care din pacate se numesc ”copii ai Domnului”! Trist !N-am sa va spun fapte concrete,le stie Domnul ….dar ca o avertizare,sunt printre noi ,lupi in blana de miel ce amagesc si pacalesc tinere naive .As dori sa ne rugam pentru pocainta celor ce traiesc in mijlocul nostru si al vostru si nu sunt sinceri inaintea lui Dumnezeu ! Este oare pacat sa ne ingrijoram? Da,sigur ca da . Si in plus ingrijorarile ne obosesc psihicul,imbolnavesc trupul,imprastie saminta cea rea in inima,rodesc amaraciune,inmultesc necazurile,ravasesc caractere,falsifica credinta,maresc durerile,multiplica lipsurile…………si :SUNT RELE !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

@

%d blogeri au apreciat asta: